Unohdettuja verkkokauppoja

Joululahjaostoksilla tulee käytettyä muiden verkkosivujen ja keskustelupalstojen vinkkejä hyväksi. Erityisesti pitkäikäisiltä foorumeilta löytää joskus unholaan vaipuneita verkkokauppoja tai muita hyviä vinkkejä.

Tänä vuonna tutkimukset johdattivat ”Suomalaiset Saksassa”-keskustelufoorumille. Kuullostaa ehkä tylsältä aiheelta jos ei satu olemaan Suomalainen Saksassa, mutta täältä löytyi paljon unohtunutta tietoa verkkokaupoista. Poiminkin sieltä mielestäni parhaimmat vinkit muille verkkokauppa-bongareille.

Musiikki-, hifi-, ja kodintekniikka-verkkokaupoista pitää mainita kaupat, www.hifi-regler.de, www.hificomponents.de, www.technikdirekt.de ja www.musik-schmidt.de. Kaikki toimittavat tuotteet Suomeen melko kohtuullisin kustannuksin ja maksutavat sekä valikoimat ovat monipuoliset. Paljon etsittyjä tietokonetarvikkeita kannattaa katsella ainakin www.computeruniverse.net ja www.hoh.de verkkokaupoista jotka päihittävät hinnoissa kotimaiset verkkokaupat mennen tullen.

Askartelu on ollut perinteisesti osa joulunviettoa. Tarvikkeita tähän löytyy erinomaisesta askarteluvälineiden verkkokaupasta www.creativdiscount.de. Niiden jotka haluavat teettää esimerkiksi paidan tai hupparin omalla kuvalla tai idealla kannattaa vilkaista www.zazzle.de verkkokauppaa.

Kiitokset näistä linkeistä menee Suomalaiset Saksassa – keskustelufoorumille.

Näistäkään verkkokaupoista ei kannata lähteä suinpäin ostamaan, vaan hintavertailu esim www.idealo.de tai www.preissuchmaschine.de sivustoa apuna käyttäen on järkevää.

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020