Tietoa meistä

Osta ulkomailta! keskustelufoorumi ja blogi on pääasiassa ulkomaisten verkkokauppojen käyttäjille perustettu sivusto. Tieto luotettavista ulkomaisista verkkokaupoista on pieninä palasina pitkin nettiä ja tämän sivuston ajatuksena on kerätä asiakkaiden kokemuksista mahdollisimman kattava tietopaketti verkkokaupoista ja tehdä ulkomailta ostaminen mahdollisimman helpoksi. Sivusto on perustettu joulukuussa 2009 ja kuukausittainen kävijämäärämme on  n. 25000 (01/2015).

Verkkokauppoihin, niistä ostamiseen sekä kaikkiin oheisasioihin liittyvä informaatio ja keskustelu löytyy pääsääntöisesti keskustelufoorumilta, mutta blogiakin kannattaa lukea, sillä täällä verkko-ostamista, verkkokauppoja  ja erityisesti verkkokaupan ilmiöitä tuodaan esiin erilaisella näkökulmalla. Joskus syvällisemmin ja joskus hieman kieli poskellakin.

Yhteyden sivuston ylläpitäjiin saa parhaiten joko sähköpostilla lmnll [ät] ostaulkomailta.com, tai yhteydenottolomakkeen kautta. Foorumille rekisteröityneet käyttäjät voivat myös lähettää foorumin kautta yksityisviestin nimimerkille lmnll.

Verkkokauppa kasvaa koko ajan ja me aiomme kasvaa siinä mukana. Tervetuloa mukaan rakentamaan Osta ulkomailta! sivustoa.

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020