Laatua se huonokin laatu on

Aina ei verkkohankinnat mene nappiin, vaikka käyttäisi kuinka korkealaatuisia ulkomaisia verkkokauppoja. Joskus vika on itse kaupassa ja joskus tuotteessa. Nyt on kyse jälkimmäisestä.

Gant1Tilasin loppuvuonna -12 itselleni Gantin sormikkaat, joiden hinta oli n. 50 euroa. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kokemus Gantin villasormikkaista ja siksi nämäkin tilattiin, edellisten laatu oli nimittäin rautaa, mutta ei ole näemmä enää. Sormikkaat ovat olleet normaalissa, tai ehkä jopa normaalia kevyemmässäkin käytössä, sillä niillä on ajettu autoa, kannettu kauppakassia ja pidetty vain käsissä. Mitään työntapaista nämä sormikkaat eivät ole nähneet, mutta tästä huolimatta lähes jokainen sormikkaiden sormi on kulunut villaneuleen osalta puhki, ja fleece-kankainen sisäsormikas loistaa kauniisti. Ensimmäiset puhkikulumiset tapahtuivat alle kahden kuukauden käytön jälkeen.

Gant2Neulos on mielestäni ohuempaa lankaa kuin edellisissä sormikkaissa, mutta se tuskin oikeuttaa sitä, että ne kestävät vain pari kuukautta. Kyse ei kuitenkaan ole mistään piraattituotteesta tai sellaisesta jota ei olisi täällä Suomessakin myynnissä. Samaa rukkasta nimittäin myydään kotimaisissa likkeissä n. 70 euron hintaan, mikä on suorastaan törkeä hinta kestoon nähden.

Gant on merkki joka itselleni on tähän asti ollut laadun ja kestävyyden synonyymi. Nyt tuleekin nähdyksi se, kuinka Gant suhtautuu tällaisiin tapauksiin ja niistä tehtäviin reklamaatioihin. Koska sormikkaat on ostettu ulkomailta en edes lähde yrittämään asian ratkaisua Suomen  maahantuojan kanssa, vaan otan yhteyden suoraan pääkallopaikalle, sillä voihan olla, että tuotteessa on selvä virhe joka on hyvä saattaa valmistajan tietoon.

Toivottavasti vastine on sellainen, että mielipidettä Gantin tuotteista ei tarvitse muuttaa.

Lue myös nämä

1 Kommentti

Lisää Kommentti
  1. No jo on laatua. Meikäläinen paino menemään kitymarketin alta parin kympin sormikkailla pari talvea kunnes nortilla sitten sai reiän aikaiseksi.

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020