Heil Cartman

Mielensäpahoittajat on kyllä nyky-yhteiskunnan ehdoton suola. Kyseisen porukan tuhahduksille ja kitinöille ei normaalilla järjenjuoksulla varustettu ihminen voi kuin nauraa. Jenkeissä on nyt saavutettu tämän vuoden  huikein mielenpahoitus, jossa Hitler-kortti viuhuu ja kunnolla – teepannulle: Tavaratalo joutui noloon tilanteeseen – teepannu näyttää Hitleriltä

Aivan, juuri niin – luitte aivan oikein, nyt on pahastuttu siitä, että teepannu näyttää Hitleriltä.

Pannun muodossa voi hahmottaa Hitlerin mustan hiustyylin jakauksineen, kapeiden viiksien muodon ja natsitervehdykseen nostetun oikean käden.
Brittilehti Telegraphin mukaan yhdennäköisyyden huomasi Kaliforniassa huristellut autoilija, joka nappasi kuvan teepannua mainostavasta tienvarsimainoksesta valtatie 405:n varrella. Imgur-kuvapalveluun ladattu kuva lähti nopeasti leviämään verkossa. ”Hänellä on jopa oikea käsi pystyssä”, kommentoi eräs lukija teepannua Reddit-portaalissa.

Harvemmin kuulMichael Gravesin suunnittelema pannu JC Penneyn nettisivuilta.ee teepannusta puhuttavan kolmannessa persoonassa, mutta mikäs siinä. Kuitenkin, tavaratalo JC Penney, joka moisen julkeuden on ottanut valikoimiinsa reagoi asiaan enisn huumorilla, mutta lopulta niinkuin mielensäpahoittajat todennäköisesti toivoivatkin, pannu katosi myynnistä niin kivijalassa kuin verkkokaupassakin.

JC Penney ilmoitti nopeasti viestipalvelu Twitterissä, että yhdennäköisyys ei ole tarkoituksellinen. ”Jos olisimme halunneet tehdä jotakuta muistuttavan teekannun, olisimme tehneet jotain tällaista”, yhtiö twiittasi ja liitti viestiin kuvan lumiukon muotoisesta posliinikannusta. Myöhemmin yhtiö poisti twiittinsä.

ABC Newsin mukaan JCPenney poisti myöhemmin myös tienvarsikylttinsä Kaliforniassa. Yhtiön verkkokaupassa pannu on edelleen listattuna, mutta sivujen mukaan tuote on loppuunmyyty.

Saattaa silti olla, että pannun saama julkisuus ja ulkonäkö ei ottanutkaan ihan kaikkia pannuun, ja se on todellakin loppuunmyyty. Toivottavasti niin, ja pannulle veikkaan joka tapauksessa kovaa asemaa keräilymarkkinoilla.

Suunnittelija Michael Graves ei mielestäni ole kuitenkaan onnistunut ikuistamaan pannuun itsensä Adolf Hitlerin piirteitä, vaan siinähän on selkeästi South Parkin Eric Cartman – joka tosin usein esiintyy ties minkä sortin diktaattorina, myös Hitlerinä. Siispä kerta Ericille, Heil Cartman!

Ps. Teepannu näyttää edelleen kuuluvan JC Penneyn valikoimiin, eli siitä vaan hankkimaan keittiöön pala historiaa. :)

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020