iPhone lisätarviketta Kiinasta.

Nyt kun tuli hommattua DNA Pro:lta iPhone 3GS kun kerta halvalla sai, niin pitihän sille vähän suojaakin ostaa. Kauppana toimi jo monasti tutuksi tullut DealExtreme.com. Yksi asia joka on puhelimissa suojattu on näyttö. Näytöt ei kovin kummoista naarmua tarvi kun se taittaa valoa ja varmasti ottaa silmään aina kun puhelinta katsoo. Näytönsuojaksi halvat kalvot: Screen Protector with Cleaning Cloth for iPhone 3G/3GS. Hintaa kalvolla 1.07 €. Paketti pitää sisällään suojakalvon sekä näytön puhdistusliinan. Asennus oli varsin helppoa. Puhelimen näyttö puhdistetaan huolella. Pienikin pöly heijastuu ikävästi kalvon läpi, sormenjäljistä puhumattakaan. Itse puhdistin näytön optikolta ostetulla puhtaalla mikrokuituliinalla. Sen jälkeen kalvosta alempi suoja pois ja asentamaan. Ensin toki tarkistin mistä kohden kalvoa aletaan paikalleen laittamaan. iPhonessa se taitaa olla helpoin lähteä Home-näppäimen päästä liikkeelle. Pankkikrttia apuna käyttäen kalvon sai ensi yrittämällä paikoilleen. Olussaa tästä kalvossa on se, ettei se vaadi mitään saippuavettä avukseen. Vesi ja matkapuhelimet kun sopivat varsin huonosti samaan paikkaan samaan aikaan. Kalvo siis istui näytölle kuin nenä päähän. Siten toinen suoja pois ja homma valmis. Suojat oli numeroitu ja niissä lukee englanniksi kumpi puoli on kumpi. Viimeisen suojan poiston jälkeen näyttö oli hiukan tahmea. Mikrokuituliinalla kun pariin otteeseen pyyhki niin alkoi sormi luistamaan näytöllä kuin Kiira Korpi jäällä konsanaan.

Näytönsuojan lisäksi tuli ostettua silikoninen suojakehys. Tai parikin kappaletta. Toinen oli Protective Silicone Case for Apple iPhone 3G/3GS (Translucent). Tuntuma tuossa oli hyvä ja pehmeä. Istuvuudeltaan ei niinkään hyvä sitten ollutkaan ja näppäinten käyttö on varsin hankalaa. Myös eräältä tutulta kuulin, että tuo suojakuori kerää helposti likaa ja väriä, esim. farkkujen taskusta, joten eipä tuo jää käyttöön.

Toinen suoja olikin sitten jo parempi. Textured Protective TPU Case for iPhone 3G/3GS (Translucent White). Hinnaltaan aivan naurettavan halpa. 1.44 € joutui tuosta köyhtymään. Istuu napakasti ja näppäimiä voi käyttää varsin helposti. Tuntumaltaan muovimaisempi mitä tuo Silicone Case, mutta silti pitoa löytyy. Kameran, kuulokeliitännän ja alaosan liitäntäportti jäävät kaikki vapaaksi joten suoja ei peitä niitä. Ainut mikä ei oikein ole kohdillaan on tuo kirkas kohta josta pitäis omenalogo näkyä. Kirkas alue saisi olla alempana  tai sitten vastaavasti Applen pitäisi nostaa logoa ylemmäksi. :) Huonoja puolia jos hakee, niin äänettömälle-nappi on varsin hankala saada äänetön puolelle. Äänettömältä kyllä varsin helppo liu’uttaa takaisin. Myös paikalleen laittaessa nosti suojakalvoa hiukan ja nyt ei ota yhdestä kulmasta kiinni, eli pientä ilmakuplaa näkyy. Eli istuu napakasti. Tiedä sitten olisiko tuolta välttynyt jos olisi hetken odottanut kalvon asennuksen jälkeen.

Lisäksi tuli ostettua tuollainen tuki, jolla Phonen saa pöydälle kyljlleen mutta pystyyn jotta esim. videoiden katselussa ei laitetta tarvi kädessä pitää. Compact Plastic Stand for iPhone 3G/3GS (Color Assorted) ja hintaa 1.29 €. Tuote tekee minkä lupaa. Tilauksen yhteydessä ei väriä voi valita, vaan toimitukseen lyödään mukaan randomisti joku väri. Tällä kertaa arpaonni suosi mustan kanssa.

 

Nyt on sitten iPhone suojattu niin näytön kuin kuorien osalta ja varsin halvalla päästiin. Noita suojakuoria en pysty arvokkaampiin vertaamaan kun niistä ei ole kokemusta mutta niiden tarvii kyllä olla superhyviä kun noinkin halvat on hyviä. Suosittelen. Alla sitten kuvia.

Iphone näytön suojakalvolla ja suojakuorilla varustettuna.

 

Suoja takaa. Logo ei osu kunnolla kohdilleen.

Suojakuoret eivät haittaa telineen käyttöä.

Suoja ei häiritse liittimeen liitettävää johtoa. Osuu varsin hyvin kohdilleen.

Kuvat nyt on vinkisin vonksin. Pitänee vähän tutkailla mites tämä WordPress oikein noita käsittelee.

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020