100 000!

Osta Ulkomailta! foorumi saavutti syyskuussa sadantuhannen kävijän rajan. Bravo!

Jo foorumia pystyttäessäni päätin, että jos tuo raja rikkoutuu, niin sitten tällä sivustolla saattaa olla jotain tulevaisuutta  ja kehitystä on tehtävä. Blogi tuntui järkevältä askeleelta, sillä päivätyötä tekevän adminin resurssit on kuitenkin rajalliset, ja ihan kaikkea mitä päässä liikkuu ei pysty toteuttamaan. Mutta hyvä näinkin ja tässä sitä nyt ollaan.

Kävijämäärät on tosiaan nousseet melko nopeaan tahtiin ja seuraava rajapyykki 200k tullee täyteen jo ennen kesää. Tuo nopea kasvu kertoo kahdesta asiasta. Siitä, että tällaiselle alustalle on kysyntää jatkuvasti kasvavilla verkkokauppamarkkinoilla, ja siitä, että  kirjoitetut ketjut  koskevat niitä aiheita joita haetaan. Google ja muut hakukoneet ovatkin tämän sivuston suurin kävijälähde, tosin viimeaikoina palaavien kävijöiden määrä on noussut myös vinhaa tahtia, mikä on enemmän kuin positiivista.

Jotain kitinän aihettakin löytyy. Jos kävijämäärä ja rekisteröityneiden määrä suhteutetaan keskenään, ei voi olla kovin tyytyväinen. Syitä tälle on mietitty hartaasti. Onko foorumin ketjut liian informatiivisia, jolloin mitään kysyttävää tai lisättävää asiaan ei jää? Onko rekisteröityminen liian hankala toimenpide suhteessa jonkun pikkuasian kysymiseen? Hävettääkö kysyminen, eli onko jokin kysymys kävijöiden mielestä liian tyhmä kysyttäväksi? Vai onko kyse siitä, että verkko-ostajat eivät halua kertoa ostoistaan, kokemuksistaan ja rahasummistaan siinä pelossa, että asia tulee ”julkiseksi”?

Kahteen ensimmäiseen ei muutosta ole tulossa, mutta vaikka jossain ketjussa jo kokemuksia onkin, niin niitä ei koskaan voi olla liikaa. Yksi positiivinen tai negatiivinen tarina ei ehkä vielä kerro kaikkea. Sama pätee kysymyksiin. Vaikka nyt jotain kehutaankin voi tilanne muuttua. Ja kahteen viimeiseen voitte vaikuttaa vain rekisteröitymällä ja kirjoittamalla asiat julki jos haluatte. Eikä täällä ihan kaikkea tarvitse kertoa vaikka foorumilla nimenomaan rohkaistaan tuomaan kokemukset esiin. Myös pelko siitä, että täällä kuittailtaisiin epäonnistuneesta kaupasta on turha. Tämä ei ole muropaketti eikä S24.

Toivotaan, että tämä blogi juttuineen antaa foorumille hieman lisäarvoa, ja kertoo lukijoille, että täällä ollaan ihan tosissaan liikkeellä. Ulkomailta ostamalla säästät paljon, ja sitä ilosanomaa kannattaa levittää.

 

 

 

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020