OCZ Vertex SSD kovalevy

Nonni. Tuon HTPC:n ja sen eriskummallisuuksien kanssa tappelu alkanee vissiin saamaan viimeisen luvun. Tammikuussa 2011 ostettu OCZ Vertex SSD-levy on siis mitä ilmeisimmin rikki ja se on aiheuttanut nuo lukuisat ongelmat joita on esiintynyt. Viat ei tosiaan olleet mitään normaaleita merkkejä kovalevyn hajoamisesta ja siksi en tuota levyä osannut edes syyttää ongelmista. Myyjän huolto kehoitti ajamaan kovalevyn diagnostiikka-ohjelman. Vikaa ei sen mukaan ole. Levy lähtee takaisin liikkeeseen ensi viikolla ja katsotaan mitä tapahtumaksi.

 

 

Lue myös nämä

4 Kommenttia

Lisää Kommentti
  1. Asiaan nyt enemmän ihmetelty ja käty osakokonaisuuksia läpi. Kovalevyä en huoltoon laittanut ja kyseisten ongelmien syy taitaakin olla Samsung television kaukosäätimen käyttämät ir-komennot. Kirjoitan lisää aiheesta HTPC puolella jahka hommaan tulee varmuus.

  2. Tämäkin projekti taas ollut jäässä, mutta eilen tuli kaivettua kovo esiin ja piti kokeilla toimiiko. Kovalevy koneeseen ja käynnistystä. Eipä lähtenyt windows päälle. Sitten siirrettiin kovo slaveksi ja käynnistettiin Windows toiselta kovolta. Tiedostonhallinnassa kovo näkyi mutta sitä ei saanut auki. Laitehallinnastakin laite löytyi, mutta kun koitti katsoa laitteen tietoja, tulikin viestiä et laitetta ei voida näyttää, koska sitä ei ole kytketty ja samalla se katosi laitelistauksesta.

    Uutta boottia, vain tuo SSD-levy kiinni ja Recovery levy sisään, jonka avulla tarkoitus formatoida levy. Bios ei löytänyt levyä. Johdot irti ja toiseen SATA-paikkaan kiinni. Nyt näkyi Biossissa. Boot ja recovery CD:ltä käynnistettiin palautuskonsoli. Komentokehotteessa kun koitti levyä formatoida, niin olikin sitten jo tippunut pois, eli ei löytynyt järjestelmästä. Hmmm….

    Linux live sisään ja kokeilemaan. Eipä löytynyt levyä silläkään. No levy irti, pakettiin ja yhteyttä huoltoon että täältä tulee pakettia. Onneksi on tuo 24kk takuuta joten vielä reilu vuos jäljellä.

  3. Onpas taas reipas olo. Tänään sitten vihdoin sain tuon levyn menemää huoltoon. Odotellaan mikä on tuomio. Jos hyvin käy, niin uutta asemaa tulee.

  4. Dodiin. Jotain positiivista tälläkin rintamalla. Huolto tsekkasi aseman ja täysin sököhän se. Tarkempaa tietoa ei irronnut. Oli vissiin laittanut huollonkin koneen jumiin.

    No tilalle lupasivat Kingstonin Sata 3 levyn. Huomiseksi ei kerkiä, mutta asennellaan sitten maanantaina.

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020