Hiirijuopot verkkokaupassa

YleX tuo puolihupaisassa jutussaan julki sen tosiseikan, että kun kännissä tarttuu hiireen ei lopputulos verkkokaupassa ole aina ihan mallikelpoista. Näin on käynyt itsellekin ”pari kertaa”, mutta se että markkinamiehet ja -naisetkin huomioivat tämän on uutta tietoa. Mutta ei kuitenkaan kovin yllättävää.

Vaateshoppailuun erikoistunut verkkokauppa Gilt on myös varautunut pari-kolme-neljä viinilasillista kumonneiden kotiäitien ostoshalukkuuteen järjestämällä erityisiä alennusmyyntejä iltamyöhälle. Sen upeimman käsilaukun kun saattaa saada alennuksella vasta iltakymmenen jälkeen ja sivusto toivookin, että viina vauhdittaisi myyntiä. Jopa suuren Saks Fifth Avenue -tavarataloketjun verkkokaupasta löytää erikoistarjouksia, jotka käynnistyvät vasta aamukahden jälkeen yöllä. Se tuskin on sattumaa.

Tässä pätee kaiketi sama asia kuin nettipokerin pelaamisessa. Kuuleman mukaan paras aika pelaamiselle on yöllä, kun ihmiset kömpivät baarista kotiin ja koneen ääreen. Ja jos pokerinpelaajat tietävät tämän, niin miksipä ei verkkokauppiaatkin.

Ehkä yksi tai kaksi *köh köh* kertaa on itselle tosiaan käynyt niin, että aamulla herätessään muistaa illan/yön hankinnat. Yleensä niihin sentään on tyytyväinen, mutta aina ei. Onneksi tappiot on rajoittunut lähinnä palautuskulujen maksamiseen tai vyön kiristämiseen, koska sitä rahaahan on aina rajattomasti käytettävissä… Noh, niin lärvät en sentään ole ollut, että olisin unohtanut totaalisesti mitä on tullut tehtyä. Siis netissä.

Musiikkikaupatkin saavat omansa alkoholin siivittämästä myynnistä. New York Timesin artikkelissa 40-vuotias brooklyniläinen viinikonsultti kertoo törsäävänsä pienessä laitamyötäisessä Amazon -verkkokaupan musiikkiin. Kun paketti tipahtaa postista, joudun vähän pohtimaan että mistäs tämä nyt tulee. Tutkailen tiliotettani ja sitten vasta tajuan että ”Ai niin.”.

Kai tämän voisi tiivistää jotenkin niin, että jos otat, et osta. Ainakaan verkosta.

Lue myös nämä

1 Kommentti

Lisää Kommentti
  1. Hiprakassa oo mitään ostanu ja jatkossakin varmaan ostan. :D

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020