Tablet tietokone Saksasta.

Koska olen tunnetusti rationaalinen ihminen, en tee hetken mielijohteesta päätöksiä, saati osta mitään heräteostoksena, tuli sitten tilattua eBaystä tuo aikaisemmassa blogikirjoituksessa mainittu 10″ Tablet PC ePad 10 Zoll Pad Android 2.2 Zenithink ZT-180 4Gb tablet. Lähinnä se nopeutti päätöstäni, kun tuolla myyjällä ei kovin montaa laitetta ollut ja lukumäärä väheni huimaa vauhtia. No tilausta sisään ja maksamaan.

Ennen tuotteen tilaamista varmistin myyjän tiedoista mistä paketti lähetetään. Tässä tapauksessa myyjä profi-seller2011 asuu Saksassa ja pitää siellä yritystä. Myyjän eBay tili on rekisteröity saksalaiselle yritykselle. Tuotteiden lähetysmaa on siis Saksa joten mitään tullia ja ALV:a ostoksesta ei tarvitse maksaa koska myyjä hoitaa verot kotimaassaan. Osa myyjistähän myy tuotetta ja omaksi kansalaisuudeksi ilmoitetaan esim. Saksa, mutta tuotteet lähetetäänkin Kiinasta. Tässä kohtaa sitten alkaa tullia enemmänkin kiinnostamaan tuotteen arvo ja siitä kannettava vero sekä tullimaksu. Kannattaa siis varmistaa mistä tuote tulee, ettei tule ikäviä yllätyksiä.

Koska tilaamani tuote ulkoisesti muistuttaa Applen valmistamaa iPad laitetta, on siis mahdollisuus että tuote jää tulliin ja siellä syynätään tarkemmin onko kyseessä piraatti / kopio. Mahtaakohan ulkonäkö pelkästään riittää piraatiksi leimaamiseksi? Sisältöhän tuossa laitteessa on aivan eri. Android käyttöjärjestelmä ja muut sisuskalut suurimpana erona. No, nähtäväksi jää miten käy.

Tuote siis maksoi toimituskuluineen 149,30 € ja paketti on tällä hetkellä saksalaisen kuriirin lajittelukeskuksessa. Mikäli tässä hyvin käy, on paketti muutaman päivän kulutta hyppysissäni.

Lisää laitteesta ja sen toimivuudesta jahka tablet on saapunut ja saatu käynnistettyä.

 

 

 

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020