eBaystä Tablettia katselemassa

Ihan kuin ei ilmankaan pärjäisi, niin nyt on siis pidemmän aikaa podettu tablet kuumetta. Varsin hinnakkaita vekottimia ovat ja varmaan oma käyttö tulee olemaan varsin vähänlaista. Tiedä sitten kuinka paljon sitä intoutuu, mutta lähdetään liikkeelle vähän edukkaammista laitteista. Toki halvasta voi saada vääränlaisen kuvan, mutta voihan sitä tarpeen tullen näpytellä tuttujen kalliimpia laitteita.

 

eBaytä on tullut tarkasteltua tämän asian tiimoilta. Ostokriteereinä iso näyttö, Wi-Fi sekä USB-liitäntä. USB-portti on siinä mielessä pakollinen että saa nettitikun kiinni kun matkanpäälle lähtee. 3G-versioita toki löytyy, mutta sen huomaa heti myös hinnasta.

 

Saksasta löytyi eräs mielenkiinnon herättävä laite: 10″ Tablet PC ePad 10 Zoll Pad Android 2.2 Zenithink ZT-180 4Gb Mem/Speicher NEU. Androidilla varustettu ja tarvittavat liitännätkin löytyy. Suomi on listattuna laitteen tiedoissa käyttöjärjestelmän kielenä joten senkään kanssa ei tarvitse ihmetellä. Muistiakin saanee(?) itse lisättyä eikä edes ole kovin kallista kun DDR2 muistikammat kelpaavat. Tarkemmat speksit laitteesta voi lukea eBay myynti-ilmoituksesta.

Hintaa laitteella toimituskuluineen 149,80 € joten passelin hintainen laite. Tilaamisen kanssa vain arvelluttaa eräs asia. Nimittäin tulli ja sen suhtautuminen piraatteihin ja kopio-tuotteisiin. Laite on ulkonäöltään siis iPad:a vastaava. Miten mahtaa olla? Kuinkahan hanakasti tulli tutkii paketteja jotka liikkuvat EU:n sisällä.

Lue myös nämä

1 Kommentti

Lisää Kommentti
  1. Eli ei jäänyt vain katsomisen tasolla tämäkään homma: http://www.ostaulkomailta.com/blog/?p=427

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020