Säästön paikka – prologi

Osta ulkomailta! sivuston tärkeimpiä ja kieltämättä mielenkiintoisimpia tehtäviä on tutkia ja etsiä verkkokauppoja, joiden avulla kuluttaja pystyy säästämään huomattaviakin summia. Luonnollisesti tämä etsintä keskittyy ulkomaisiin verkkokauppoihin, sillä kuten tässä vuosien varrella olemme oppineet, niistä saa lähes poikkeuksetta tuotteen kuin tuotteen halvemalla. Tänä vuonna aloitammekin blogissa uuden juttusarjan Säästön paikka, jossa käsittelemme sekä edullisia verkkokauppoja, että erityisesti tuoteryhmiä, joissa voit tehdä suuria säästöjä. Juttusarjaan tullaan nostamaan sivustolla jo aikaisemmin käsiteltyjä asioita, mutta erityisesti uusia hankintoja otetaan luupin alle.

Suomi on jo monena vuonna noteerattu EU:n ja euroalueen kalliimpien maiden joukkoon ja nykyisessä taloustilanteessa tämä on tehnyt joidenkin kuluttajien tilanteen sietämättömäksi. Säästön paikkoja ulkomailta ostettaessa on kuitenkin runsaasti tarjolla. Aivan arkipäiväisimmistä hankinnoista alkaen tarjonta ulkomailla on usein edullisempaa ja valikoimat ovat huomattavasti ylivertaisempia. Valitettavan usein hintaero muodostuu ns. Suomi-lisästä ja vieläkin useammin korkeammasta verotuksesta.

Lista tuotteista, joita kannattaa ulkomailta hankkia, on oikeastaan loputon. Lääkkeet, elintarvikkeet, vaatteet, auton varaosat ja renkaat, urheiluvälineet, lemmikkien tarpeet, alkoholijuomat, meikit ja mm. tietokoneen osat kannattaa hankkia ulkomailta. Myös lista ulkomaisista luotettavista verkkokaupoista tuntuu nykyisin loputtomalta. Tottumattomalle, ja joskus tottuneellekin verkosta ostajalle luotettavan ja edullisen verkkokaupan löytäminen on työlästä.

Tähän kauppa- ja tuoteryhmäongelmaan Säästön paikka juttusarja pureutuu. Kuten aina tähänkin asti, tarkoituksemme on helpottaa suomalaisen kuluttajan asiointia ulkomaisissa verkkokaupoissa ja etsimään niitä todellisia säästön paikkoja.

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020