Alennuskoodeista asiaa

Sivustolla julkaistavat alennuskoodit ja tarjoukset löytyvät tästä päivästä lähtien blogiin tehdyltä uudelta Alennuskoodi-osiolta. Koodeja ja tarjouksia julkaistaan niin paljon kuin ehditään kaikilta alennuskoodivalikossa näkyviltä kaupoilta ja uusia kauppoja tullaan lisäämään lähipäivinä. Jos kaupan koodisivulta ei löydy kuin perustiedot, niin tarjouksia tai koodeja ei todennäköisesti ole saatavilla.

Foorumilla julkaistuihin koodeihin ja tarjouksiin verrattuna ulkoasu on tietysti täysin erilainen mitä ennen. Nyt jokainen tarjous/koodi on omassa ”kupongissaan” joka katoaa automaattisesti kun tarjous/koodi vanhenee. Koodit ovat vapaasti näkyvillä, joten copy/paste on kovaa valuuttaa. ;)

Kuva kertokoon enemmän.

Kuva kertokoon enemmän.

Tuttujakin elementtejä on jätetty näkyviin, kuten tullista kertovat juu/ei-kuvat, kauppoihin pääsee edelleen tekstilinkeistä tai kuponkia klikkaamalla ja kuvauksia kaupoista on yritetty parantaa entisestään. Jos haluat nähdä kaikki julkaistut koodit tai tarjoukset, riittää kun klikkaat jonkun kupongin ”alennuskoodi”-tagia.

Nyt julkaistuja, sivulta löytyviä alennuskoodeja emme ole julkaisset Osta Ulkomailta! sivun fb-sivuilla, mutta jatkossa kaikki koodit ja tarjoukset julkaistaan sielläkin. Koska vuoden 2016 kovin kauppasesonki alkaa nyt, niin koodeista kiinnostuneiden kannattaa seurata joko fb-sivuamme, tai sivustoa itseään aktiivisesti.

Kommentointi on jätetty kunkin kaupan kohdalla avoimeksi, mutta suosittelemme näkyvyyden ja varmemman vastauksen vuoksi esittämään kauppoja koskevat kysymykset foorumilla.

Ja ei kun shoppailemaan!

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020