Tervetuloa sivustolle!

Verkkokaupasta ostaminen ulkomailta voi olla vaikeaa, riskialtista tai lastenleikkiä. Sivustomme kerää kokemuksia verkosta ostamisesta, vastaa niitä koskeviin kysymyksiin sekä käsittelee viimeisimpiä verkkokauppojen uutisia ja trendejä. Lue blogiamme, osallistu foorumin keskusteluihin ja kerro kokemuksesi tai esitä kysymyksesi verkkokaupoista.

Tervetuloa Osta Ulkomailta! -sivuille. Me teemme verkosta ostamisesta helpompaa!

Sivustolla tapahtuu

Sivustoa on kaikessa hiljaisuudessa kehitetty käyttäjäystävällisempään suuntaan. Suurimmat muutokset ovat alennuskoodien siirto foorumilta blogin puolelle ja mobiilikäyttäjiä palveleva uusi mobiiliteema. Mobiilisivuja pyritään kehittämään lisää, sillä nyt ne palvelevat vain blogin lukijoita.

Blogin ulkoasuun on tehty pieniä kosmeettisia muutoksia joilla on pyritty aiempaa kevyempään ja selkeämpään ulkonäköön. Lisää muutoksia on vielä tulossa, mutta nämä eivät aiheuta käyttökatkoja, eivätkä siten vaikuta sivuston lukemiseen. Aiemmin suunniteltu blogin toimintojen tuonti foorumille ei ole sujunut toivotulla tavalla, mutta kehitystyö jatkuu.

Koska vuoden kovin sesonki verkossa on juuri nyt meneillään, niin muistutan vielä lukijoita siitä, että eniten tietoa ja vastauksia kysymyksiinne ulkomaisista verkkokaupoista löydätte foorumiltamme.

Ajankohtaista verkkokaupassa

Vuosi lähenee loppuaan ja se tarkoittaa kovaa sesonkia verkossa tapahtuvaan kaupankäyntiin. Ulkomaisissa verkkokaupoissa on loppuvuonna pari merkittävää tapahtumaa, joihin verkosta ostajan kannattaa tutustua. Ensimmäinen on Kiinassa 11.11.2016 vietettävä sinkkujen päivä, jolloin kiinalaisissa verkkokaupoissa, kuten Aliexpressissä, Deal Extremessä ja monissa muissa on mahtavia tarjouksia. Toinen, viikonlopun yli kestävä länsimainen megatapahtuma on 25.11.2016 vietettävä Black Friday ja verkkokauppoja koskeva Cyber Monday (28.11.). Näissä kampanjoissa on mukana tuhansia verkkokauppoja ja tarjoukset ovat usein todella houkuttelevia.
Erityisesti jälkimmäisen tapahtuman alla kannattaa seurata sivuston alennuskoodeja ja tarjouksia, sillä alennuskoodien avulla saatat saada joululahjat todella edullisesti!

Otteita blogista

  • 2017 ja uusvanhat kujeet

    Vuosi on taas vaihtunut ja Osta ulkomailta! porskuttaa uuteen vuoteen 2017 sekä uuteen että vanhaan tyyliin. Valitettavasti 2016 oli allekirjoittaneelle täynnä pieniä mullistuksia, mikä näkyi teille lukijoille valitettavan harvoina bloggauksina. Kaikesta huolimatta pieniä, jo pitkään suunnitteilla olleita muutoksia ulkoasussa ja rakenteessa saatiin kuitenkin vietyä onnistuneesti päätökseen. Sivuston ydin, eli keskustelufoorumi näyttää vakiinnuttaneen lopullisesti paikkansa ulkomaisten […] Lue loput »
  • Alkoholin tilaaminen ulkomailta loppumassa?

    Uutta alkoholilakia on valmisteltu enimmäkseen kaikessa hiljaisuudessa, mutta hartaasti. Nyt esitys vuonna 2017 voimaan astuvasta alkoholilaista on lähtemässä lausuntokierrokselle ja esiin on tullut todella huolestuttavia tietoja. Uudesta laista esiin tullut tieto selittää sitä miksi esimerkiksi Tulli ja erityisesti sen äänitorvi tarkastaja Raitolahti ovat olleet alkuvuoden tiedotteiden julkaisun jälkeen hipi hiljaa asiasta. Helsingin Hovioikeuskaan ei ole […] Lue loput »
  • Luottokortin käyttö kannattaa verkkokauppaostoksissa

    Ulkomailta ostaminen on houkuttelevaa, ja moni suomalainen kuluttaja tekeekin verkkokauppaostoksia rajojen yli. Maksutapavaihtoehtoja on useita; luottokortit, tilisiirrot, maksukortit, laskut, postiennakot ja erilaiset maksujenvälitysjärjestelmät.   Luottokortilla maksaminen kuitenkin tarjoaa turvaa ja useita etuja, joita muilla maksutavoilla ei saa. Esimerkiksi kaupan mahdollisesti epäonnistuessa kuluttaja voi saada rahansa takaisin luotontarjoajalta.  Lisäksi useat kortit tarjoavat automaattisesti ostoturvan luottokortilla ostetuille […] Lue loput »
OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2016