Tervetuloa sivustolle!

Verkkokaupasta ostaminen ulkomailta voi olla vaikeaa, riskialtista tai lastenleikkiä. Sivustomme kerää kokemuksia verkosta ostamisesta, vastaa niitä koskeviin kysymyksiin sekä käsittelee viimeisimpiä verkkokauppojen uutisia ja trendejä. Lue blogiamme, osallistu foorumin keskusteluihin ja kerro kokemuksesi tai esitä kysymyksesi verkkokaupoista.

Tervetuloa Osta Ulkomailta! -sivuille. Me teemme verkosta ostamisesta helpompaa!

Sivustolla tapahtuu

Sivustoa on kaikessa hiljaisuudessa kehitetty käyttäjäystävällisempään suuntaan. Suurimmat muutokset ovat alennuskoodien siirto foorumilta blogin puolelle ja mobiilikäyttäjiä palveleva uusi mobiiliteema. Mobiilisivuja pyritään kehittämään lisää, sillä nyt ne palvelevat vain blogin lukijoita.

Blogin ulkoasuun on tehty pieniä kosmeettisia muutoksia joilla on pyritty aiempaa kevyempään ja selkeämpään ulkonäköön. Lisää muutoksia on vielä tulossa, mutta nämä eivät aiheuta käyttökatkoja, eivätkä siten vaikuta sivuston lukemiseen. Aiemmin suunniteltu blogin toimintojen tuonti foorumille ei ole sujunut toivotulla tavalla, mutta kehitystyö jatkuu.

Muistutan taas kerran lukijoita siitä, että eniten tietoa ja vastauksia kysymyksiinne ulkomaisista verkkokaupoista löydätte foorumiltamme.

Ajankohtaista verkkokaupassa

Syksy saa ja sitten onkin jo talvi. Toisin kuin kesällä, niin syksy ja talvi tuo paljon erilaisia tapahtumia verkkokauppoihin. Joulukauppa antaa loppuvuoteen oman boostinsa ja ulkomaisissa verkkokaupoissa se polkaistaan näyttävästi käyntiin Black Friday:lla, joka on 24.11.2017. Tämä yli viikonlopun kestävä kulutusjuhla päättyy seuraavan maanantain Cyber Monday - kampanjaan, joten tällöin kannattaa erityisesti tutkia verkkokauppojen tarjouksia.
Osta ulkomailta sivusto on täysillä mukana selvittämässä näiden tapahtumien kiinnostavimpia tarjouksia, joten linjoilla kannattaa pysyä. Uudistettu  alennuskoodi-alueemme on myös tutkimisen arvoinen alue koko loppuvuoden ajan.

Otteita blogista

  • Uusi tilasto – Digitaalinen kauppa 2016

    Kaupan liiton ja TNS gallupin (nykyisin Kantar TNS) uusinta verkkokauppatilastoa saatiin odottaa yli vuosi. Uusimman tilaston, jonka nimi on Digitaalinen kauppa 2016, tulos on pitkästä väliajasta huolimatta hyvin samanlainen kuin edeltävienkin. Lähestymme edelleen sitä pistettä, että puolet suomalaisten verkkokauppaostoista tehdään ulkomailta. Uusin tilasto on myös yllättävä. Vuonna 2014, josta viimeisin tilasto julkaistiin, suomalaisten verkko-ostojen arvo […] Lue loput »
  • 2017 ja uusvanhat kujeet

    Vuosi on taas vaihtunut ja Osta ulkomailta! porskuttaa uuteen vuoteen 2017 sekä uuteen että vanhaan tyyliin. Valitettavasti 2016 oli allekirjoittaneelle täynnä pieniä mullistuksia, mikä näkyi teille lukijoille valitettavan harvoina bloggauksina. Kaikesta huolimatta pieniä, jo pitkään suunnitteilla olleita muutoksia ulkoasussa ja rakenteessa saatiin kuitenkin vietyä onnistuneesti päätökseen. Sivuston ydin, eli keskustelufoorumi näyttää vakiinnuttaneen lopullisesti paikkansa ulkomaisten […] Lue loput »
  • Alkoholin tilaaminen ulkomailta loppumassa?

    Uutta alkoholilakia on valmisteltu enimmäkseen kaikessa hiljaisuudessa, mutta hartaasti. Nyt esitys vuonna 2017 voimaan astuvasta alkoholilaista on lähtemässä lausuntokierrokselle ja esiin on tullut todella huolestuttavia tietoja. Uudesta laista esiin tullut tieto selittää sitä miksi esimerkiksi Tulli ja erityisesti sen äänitorvi tarkastaja Raitolahti ovat olleet alkuvuoden tiedotteiden julkaisun jälkeen hipi hiljaa asiasta. Helsingin Hovioikeuskaan ei ole […] Lue loput »
OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2019