Mukavaa kun huomataan

Juhannusviikon torstaina 20.06.13 ilmestyneessä Hesarin Nyt-liitteen paperiversiossa sivustoni sai yllättäen äänensä kuuluviin. Hesarin toimittaja Iida Tikka teki lehteen jutun ”On tyhmää maksaa liikaa”, jota varten allekirjoittanutta haastateltiin hetki jos toinenkin. Toimittaja tosin suodatti höpinöistäni valtaosan pois, mutta koska jutun ideana oli käsitellä netin alennusmyyntejä, niin eipä ihme, jutuillani ja puheillani on joskus tapana vähän rönsyillä.

Mutta joka tapauksessa se, että pääsee Helsingin Sanomien haastateltavaksi kertoo jotain siitäkin, että en ollut vuonna -09 ihan hakoteillä kun laskeskelin tämänkaltaisen sivuston kysynnän tarvetta tai hyödyllisyyttä. Haastattelupyyntö myös kertoo, että sivustolle on onnistuttu keräämään valtavasti sellaista tietoa joka hyödyttää ja kiinnostaa meitä verkosta ostajia. Tietoa täällä onkin jo niin paljon, että Nyt-liitteeseen saataisiin varmaan heittämällä aukeaman tai kahden kokoinen juttu ulkomailta ostamisesta. Mutta siitä huolimatta tietoa ei ole tarpeeksi.

Netti elää omaa elämäänsä ja verkkokaupat, maksutavat, logistiikka ja kokemukset elävät sen mukana. Siispä kokemusten kertominen ja kysymysten esittäminen on edelleen tämän sivuston – erityisesti foorumin – tärkein polttoaine. Kaikille kysymyksiä ja kokemuksia verkkokaupoista omaaville sanonkin samat sanat kuin Iida Tikalle, ”on mukavaa olla avuksi ja vastaan jatkossakin mielelläni kysymyksiin jos se vain on mahdollista”.

Antakaahan siis palaa, foorumilla on vielä tilaa.

Lue myös nämä

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020