Sokos kompastuu omaan näppäryyteensä

S-ryhmä ei ole vielä pahemmin töpeksinyt verkkokauppojensa kanssa, mutta nyt kosahtaa ensimmäisen kerran. Sokoksen verkkokaupan markkinointiporukka ei taida olla ihan perillä siitä, millainen ”palvelu” postin pakettiautomaatti oikeastaan on. Vaikka ne onkin sijoitettu paikoille joissa ihmiset liikkuu, niin silti se on kovalla hypellä rakennettu asiakkaan juoksutuspalvelu. Sen ainoa tehtävä onkin syrjäyttää verkko-ostoihin tiiviisti kuuluva kotiinkuljetus ja tuottaa kustannussäästöjä Postille/Itellalle.

Nyt Sokoksen verkkokaupan kampanja pitääkin sisällään ilmaisen toimituksen tällaiseen pakettiautomaattiin, mutta ilmeisesti kukaan ei ole Sokoksella tullut ajatelleeksi missä niitä automaatteja on. Esimerkkinä toimii Pori ja sen keskusta-alue. Kuvassa oleva ympyrä on n. kilometrin säteeltään, ja sen sisällä asuvat todennäköisesti hakisivat tilauksensa pakettiautomaatista joka on ympyrän keskellä.
Pori
Aika valtavaa idiotismia on se, että tuo pakettiautomaatti sijaitsee Porin Sokos-tavaratalossa.

Ei näin.

Mitä mieltä olet:
Onko pakettiautomaatti mielestäsi hyvää palvelua?

Lue myös nämä

2 Kommenttia

Lisää Kommentti
 1. Mutta tuohan ei ole Porin ainut pakettiautomaatti ja varmasti myös S-ryhmän paketit kulkevat toisiin pakettiautomaatteihin.

  Pakettiautomaatti, Sokos Satakunta, PORI
  Pakettiautomaatti, K-citymarket Mikkola, PORI
  Pakettiautomaatti, Prisma Mikkola, PORI
  Pakettiautomaatti, Länsiporin Prisma, PORI

 2. Varmasti kulkee, ainakin S-ryhmän automaatteihin, mitä tuo tarjous koskikin. Mutta nyt olikin kyse siitä, että mitä keskusta-alueen asukas tässä muka voittaa?

  ”Esimerkkinä toimii Pori ja sen keskusta-alue. Kuvassa oleva ympyrä on n. kilometrin säteeltään, ja sen sisällä asuvat todennäköisesti hakisivat tilauksensa pakettiautomaatista joka on ympyrän keskellä.

  Aika valtavaa idiotismia on se, että tuo pakettiautomaatti sijaitsee Porin Sokos-tavaratalossa.”

  Niinkuin tekstikin kertoo, jos sen oikein ajatuksella lukee.

Kommentoi

OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020