RBS kirjoitti:^ Noudatin ohjetta. Paistettua kuhaa, mmmm.
Broiler-chorizo gumbo
7dl kanalientä
öljyä
400 g broilerin rintafilettä
200 g chorizo-makkaraa
paketti pekonia
1 sipuli
1 vihreä paprika
varsiselleriä
4 valkosipulinkynttä
3 rkl vehnäjauhoja
3rkl tomaattipyrettä
timjamia
1 tl paprikajauhetta
1 tl cayennepippuria
3tl sambal oelek tahnaa
mustapippuria
ripaus ruokosokeria
Kiehauta kanaliemi, eli vettä ja kanaliemikuutio.
Pilko broilerfilee ja mausta palat suolalla, pippurilla, cayannella ja paprikajauheella.
Pilko pekoni ja laita kylmään pataan. Anna paistua hetki, lisää hieman öljyä, broilerit ja chorizo-viipaleet.
Nosta ruskistuneet lihat pois ja jätä pataan rasva, jota tarvitset rouxinvalmistamiseen.
Laske lämpöä, ripottele sekaan vehnäjauhot (voit tarvittaessa lisätä öljyä, jos seos näyttää liian paksulta) ja anna jauhojen ruskistua pikku hiljaa samalla koko ajan sekoittaen. Kun suuruste on vaaleanruskeaa nosta hieman lämpöä ja lisää sekaan oliiviöljyä, valkosipuli, selleri, paprika ja sipuli. Sekoita.
Lisää kuuma kanaliemi, timjami, lihat, chilitahna ja tomaattipyre.
Kun gumbo kiehuu, laske lämpöä ja anna hautua n. 30 minuuttia
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa