Tervetuloa sivustolle!

Verkkokaupasta ostaminen ulkomailta voi olla vaikeaa, riskialtista tai lastenleikkiä. Sivustomme kerää kokemuksia verkosta ostamisesta, vastaa niitä koskeviin kysymyksiin sekä käsittelee viimeisimpiä verkkokauppojen uutisia ja trendejä. Lue blogiamme, osallistu foorumin keskusteluihin ja kerro kokemuksesi tai esitä kysymyksesi verkkokaupoista.

Tervetuloa Osta Ulkomailta! -sivuille. Me teemme verkosta ostamisesta helpompaa!

Sivustolla tapahtuu

Sivuston kehitystyö on ollut hyvän aikaa jäissä lukuun ottamatta ylläpidollisia huoltotöitä. Kehitystä on kuitenkin tarkoitus jatkaa, mutta muutokset vievät aikansa. Mobiilisivuja pyrimme kehittämään lisää, sillä nyt ne palvelevat vain blogin lukijoita. Tämä tosin saattaa vaatia rajujakin muutoksia foorumin ulkoasuun ja alustaan.

Alennuskoodialue on laitettu toistaiseksi jäähylle. Suurin syy tähän on lähestyvä Brexit. Emme halua, että sopimuksettoman eron tapahtuessa lukijamme joutuvat mahdollisesti maksamaan ylimääräisiä tai odottamattomia kuluja hankinnoistaan. Tämän vuoksi Osta ulkomailta! suositteleekin kaikkia käyttämään suurta harkintaa tehdessään loppuvuonna ostoksia brittiläisistä verkkokaupoista.

Muistutan edelleen lukijoita siitä, että eniten tietoa ja vastauksia kysymyksiinne ulkomaisista verkkokaupoista saatte, kun osallistutte keskusteluihin foorumillamme.

Ajankohtaista verkkokaupassa

Syksy ja loppuvuosi tuo paljon erilaisia tapahtumia verkkokauppoihin. Joulukauppa tuo verkkoon säpinää ja niin kotimaisissa, kuin ulkomaisissa verkkokaupoissa sen polkaisi näyttävästi käyntiin Black Friday ja Cyber Monday.

Vallitseva koronapandemia tuo omat kommervenkkinsä joulukauppaan, mutta verkko-ostoksilla voit luottaa olevasi turvassa massoilta, joten erityisesti nyt kannattaa tutkia ja tarttua joulunajan tarjouksiin.

Brexit tuo myös oman mausteensa lopppuvuoden soppaan, joten kannattaa pitää mielessä mitä mahdollinen sopimukseton ero saattaa aiheuttaa briteistä tehtäville toimituksille vuodenvaihteesta eteenpäin.

Otteita blogista

  • Uusi tilasto – Digitaalinen kauppa 2016

    Kaupan liiton ja TNS gallupin (nykyisin Kantar TNS) uusinta verkkokauppatilastoa saatiin odottaa yli vuosi. Uusimman tilaston, jonka nimi on Digitaalinen kauppa 2016, tulos on pitkästä väliajasta huolimatta hyvin samanlainen kuin edeltävienkin. Lähestymme edelleen sitä pistettä, että puolet suomalaisten verkkokauppaostoista tehdään ulkomailta. Uusin tilasto on myös yllättävä. Vuonna 2014, josta viimeisin tilasto julkaistiin, suomalaisten verkko-ostojen arvo […] Lue loput »
  • 2017 ja uusvanhat kujeet

    Vuosi on taas vaihtunut ja Osta ulkomailta! porskuttaa uuteen vuoteen 2017 sekä uuteen että vanhaan tyyliin. Valitettavasti 2016 oli allekirjoittaneelle täynnä pieniä mullistuksia, mikä näkyi teille lukijoille valitettavan harvoina bloggauksina. Kaikesta huolimatta pieniä, jo pitkään suunnitteilla olleita muutoksia ulkoasussa ja rakenteessa saatiin kuitenkin vietyä onnistuneesti päätökseen. Sivuston ydin, eli keskustelufoorumi näyttää vakiinnuttaneen lopullisesti paikkansa ulkomaisten […] Lue loput »
  • Alkoholin tilaaminen ulkomailta loppumassa?

    Uutta alkoholilakia on valmisteltu enimmäkseen kaikessa hiljaisuudessa, mutta hartaasti. Nyt esitys vuonna 2017 voimaan astuvasta alkoholilaista on lähtemässä lausuntokierrokselle ja esiin on tullut todella huolestuttavia tietoja. Uudesta laista esiin tullut tieto selittää sitä miksi esimerkiksi Tulli ja erityisesti sen äänitorvi tarkastaja Raitolahti ovat olleet alkuvuoden tiedotteiden julkaisun jälkeen hipi hiljaa asiasta. Helsingin Hovioikeuskaan ei ole […] Lue loput »
OSTA ULKOMAILTA! - BLOGI © 2010-2020